Wie op zoek is naar een stageplaats,

is van harte welkom bij LABS.

Al onze stagiairs draaien mee in ons jonge en enthousiaste team en leren een ruime waaier aan facetten kennen van het leven in een kleine onderneming. Je ondersteunt ons in ons gemeenschappelijke doel: elke student de cursus en tijd van z'n leven bezorgen. Door leuke en leerrijke lessen te geven, door te zorgen voor een snelle en correcte opvolging van de administratie, door voor een aantrekkelijk vrijetijdsprogramma te zorgen, door marktonderzoek en commerciële acties op te zetten, uit te bouwen en te ondersteunen.

Je cv en praktische vragen zijn welkom op school@la-bs.be

Maar omdat we elke kandidaat-stagiair sowieso graag even persoonlijk spreken,

mag je ook meteen zelf een afspraak maken met Charlotte.

JOUW PROFIEL

Je bent leergierig en open van geest.

Je bent op zoek naar een uitdagende stage met verantwoordelijkheid.

Klantentevredenheid en het behalen van de doelstellingen van de klant schrikken je niet af.

Je bent flexibel en een teamplayer die ook zelfstandig kan werken.

Je bent meertalig en/of houdt van talen.

ACADEMISCHE STAGE

• Je woont lessen bij, geeft les, leert coachen, je begeleidt activiteiten en ondersteunt de administratie van de lessen.

• Je zoekt een stage in het kader van je opleiding Nederlands: bachelor secundair onderwijs, bachelor toegepaste taalkunde, master vertaler of tolk, master filologie.

• Ook stagiairs logopedie zijn welkom om aan de uitspraak van onze studenten te werken.

ADMINISTRATIEVE STAGE

• Je ondersteunt onze administratie en bent het eerste aanspreekpunt voor studenten en bezoekers aan de receptie.

• Je neemt de telefoon op en leent materiaal uit.

• Je bent verantwoordelijk voor de administratieve opvolging van inschrijvingen, je regelt reservaties en inschrijvingen voor activiteiten.

• Je ondersteunt andere diensten met eenvoudige administratieve taken.

STAGE MARKETING&SALES

• Je hebt commerciële feeling en volgt een economisch gerichte opleiding.

• Je hebt een analytische geest en een hoofd vol ideeën.

• Je hebt geen schrik van de telefoon en het aanspreken van onbekenden.

• Je wil mee een rol spelen in de planning, uitvoering en opvolging van marketing- en salesacties.

STAGE TOERISME

• Je kent Antwerpen als je eigen broekzak.

• Je houdt van omgaan met mensen en groepen.

• Je hebt voldoende commerciële feeling om je eigen activiteitenprogramma te verkopen.

• Je houdt van het plannen, organiseren en begeleiden van activiteiten en excursies.

LABS bvba

Kipdorp 38