LABS ZOMERKAMPEN 2019

MODE EN DIAMANT

Ben je de hele dag bezig met mode en modellen, Instagram en bling bling?

Kom dan een weekje kennismaken met mode-en diamantstad Antwerpen. 

We gaan naar het diamant-museum en je zal ook leren fotograferen, poseren, stylen en ontwerpen... breng zeker je creatiefste ideeën mee!

12-16 AUG 2019

12 tot 15 jaar

€ 181,50  extern

€ 700 intern

WERELDREIS

Droom je van verre reizen en wil je graag andere culturen leren kennen?

Hou je van nieuwe smaken  en  andere talen maar ben je nog te jong om op je eentje de wijde wereld in de trekken? Dan kun je deze zomer terecht in Antwerpen, een van de meest

internationale steden ter

wereld.

12-16 AUG 2019

12 tot 15 jaar

€ 181,50 extern

€ 700 intern

STRIPVERHALEN

Zit je liefst de hele vakantie met je hoofd in een stripalbum? Dat mag bij ons! Je zal strips lezen, maken, schrijven, erover leren, nieuwe reeksen ontdekken.... je zal ook op op pad gaan langs de vele  mooie stripmuren in Antwerpen.

12-16 AUG 2019

12 tot 15 jaar

€ 181,50 extern

€ 700 intern

KOKEN EN BAKKEN

Wil je graag eens een hele week koken en bakken, dan ben je welkom bij ons! We maken een hele reeks basisrecepten klaar, leren over eten en koken en nemen een kijkje over de grenzen, bij een paar van

de vele nationaliteiten die Antwerpen rijk is.

12-16 AUG 2019

12 tot 15 jaar

€ 181,50 extern

€ 700 intern

WIE ZIJN WIJ?

LABS organiseert als talenschool al meer dan 10 jaar taalstages en uitwisselingsprojecten. Omdat je amuseren en vrienden maken in een andere taal de beste manier is om een taal te leren, organiseren we voortaan ook zomerkampen waarbij de voertaal Nederlands is, maar waarop ook Franstalige kinderen uit Brussel en Wallonië zich kunnen inschrijven. Net als bij onze andere projecten hopen we hiermee ook een eerste aanzet te zijn van toffe tweetalige vriendschappen.

VOOR WIE EN WAAR?

Iedereen die op het moment van het kamp 12 tot en met 15 jaar is, kan zich inschrijven.

Alle kampen gaan door in het centrum van Antwerpen en we verwachten iedereen maandagochtend tussen 8u en 9u op ons hoofdkantoor, Kipdorp 38, 2000 Antwerpen. Van daaruit vertrekken we naar de verschillende locaties. In de loop van het kamp gaan we regelmatig op uitstap, bezoek, zoektocht... De jongeren zullen dus regelmatig en soms enkel met leeftijdsgenoten rondlopen in de stad.

VERBLIJF

Voor al onze kampen kun je kiezen tussen bij je thuis slapen en eten, of in de jeugdherberg in Antwerpen.

Als je kiest voor kamp MET verblijf, dan zorgen wij voor verblijf in volpension en avondactiviteiten. 

Als je kiest voor kamp ZONDER verblijf, dan breng je zelf je picknick mee of koop je elke dag iets in een broodjeszaak vlakbij.

BRENGEN EN HALEN

Wie kiest voor kamp MET verblijf, verwachten we zondag tussen 16u en 18u op Kipdorp 38, 2000 Antwerpen. Afhalen kan op vrijdag tussen 16u en 20u op hetzelfde adres. Wie kiest voor kamp ZONDER verblijf, verwachten we op maandagochtend tussen 8u en 9u op hetzelfde adres. De activiteiten duren tot 16u, jongeren ophalen kan tot 18u. Denk eraan dat Antwerpen een lage-emissiezone is en dat er momenteel grote werken zijn in het centrum. Gebruik bij voorkeur dus het openbaar vervoer.  

PRIJS

kamp ZONDER logement 181,50 euro      kamp MET logement 700 euro

Bij minder dan 10 inschrijvingen voor een kamp of minder dan 10 inschrijvingen voor het verblijf in de jeugdherberg, worden het verblijf/kamp geannuleerd en krijgt u het volledige inschrijvingsgeld terug. Op 15 juli beslissen we of er een kamp moet worden geannuleerd. 

Schrijf je snel in!

Na  inschrijving ontvang je van ons een factuur via e-mail, de inschrijving is definitief na betaling van de factuur. 

Alle informatie over allergieën, diëten of andere zaken die van belang zijn, ontvangen we graag via e-mail op school@la-bs.be

Ik schrijf me in voor:
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

LABS bvba

Kipdorp 38

2000 Antwerpen

België

+32(0)494/48.17.17

BE0647.647.323

school@la-bs.be

www.la-bs.be

Facebook: labsantwerpen

Instagram: labsantwerpen