TAALTANDEM FRANS-NEDERLANDS

VOOR WIE?

Je bent Nederlandstalig en je wil je Frans graag oefenen met Franstaligen? Of je bent Franstalig en je wil graag je Nederlands oefenen met Nederlandstaligen? Dan kun je bij ons terecht. Je houdt er niet alleen een vlotte babbel aan over, je leert ook nieuwe mensen kennen met wie je na de conversatietafel verder kan oefenen. Een redelijke (passieve) basis aan woordenschat en grammatica is vereist.

WAT?

Je bent welkom bij ons op de school om afwisselend Frans en Nederlands te spreken onder begeleiding van een taalcoach. Het belangrijkste doel is je eigen angsten te overwinnen, de stroefheid weg te werken en toffe mensen te leren kennen die je ook na de lessen verder kunnen helpen met je vreemde taal. Je kiest zelf of je één dag of een paar dagen per week wil komen, of de ene week wat meer en de andere wat minder. Wij zorgen voor conversatievragen en begeleiding, en bij elke les stempelen we je 5-, 10- of 20-beurtenkaart af.

WAAROM?

Een taal leer je vooral om ze te spreken. Maar net dat is het moeilijkst vindbaar: iemand om mee te oefenen. Met onze Franstalige studenten die in Antwerpen Nederlands komen leren en al die Antwerpse studenten die Frans studeren, is dit een uitzonderlijke kans die je niet mag laten liggen.

LocatieKipdorp 38, Antwerpen

Data en uur: elke vrijdag van 10u tot 11u30 en elke woensdag van 8u30 tot 10u.

Prijs (inclusief lessen, materiaal, btw):

49,99 euro voor 5 lessen

74,99 euro voor 10 lessen

99,99 euro voor 20 lessen

Bestel je 5/10/20-beurtenkaart door een mailtje te sturen naar school@la-bs.be met je naam, adres, telefoon, school, de naam van je docent en je studie. We maken een factuur op en zodra die is betaald, kun je meteen starten. Je kunt op school met Bancontact betalen.

Je kiest zelf en helemaal flexibel op welke dagen je komt.

Voorwaarden: voor studenten hoger onderwijs en ouder, degelijke passieve kennis van de vreemde taal vereist bij de start.

LABS bvba

Kipdorp 38