Op excursie naar Antwerpen

March 6, 2015

Op 6 maart hadden we hier op de school het Athénée Royal et Ecole d'Hôtellerie van Spa op bezoek: een try-out van een nieuw project, een idee waar we al lang mee rondlopen. De helft van de groep was in de voormiddag hier op school voor een intensieve les, de andere helft trok op stadswandeling en naar het MAS met een vragenlijst en in de namiddag net andersom. Om 16u trok de hele groep weer naar de bus, een cadeautje mee naar huis, een hoofd vol Nederlands en een leuke ervaring rijker. Voor foto's van die dag kun je terecht op onze fanpage.

Het was voor de studenten een goed gevulde dag met een flinke portie Nederlands, ik denk dat het heel kalm was op de bus op weg naar huis ;-)

Conclusie: we gaan bekijken of we dit project ook kunnen uitbreiden naar andere scholen en houden je zeker via dit kanaal op de hoogte!

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!