Contract&Loon

De hamvraag... Mensen die uit het officiële onderwijs komen (secundair, CVO's...), schrikken vaak van het loon dat lesgevers in het privéonderwijs krijgen. Wie in het privéonderwijs staat, werkt meer uren, heeft minder vakantie en wordt minder betaald. Dat is nu eenmaal de realiteit. In België is een job bij de staat veruit het interessantste voor wie op zoek is naar zekerheid, stabiliteit en een degelijk pensioen. Wie snel wil bijleren, z'n creativiteit kwijt wil kunnen en van avontuur en afwisseling houdt, die voelt zich vaak beter in het privéonderwijs.

 

Je hebt bij ons de keuze tussen werken als zelfstandige en werken als freelancer via T-interim. In het tweede geval leid je eigenlijk het leven van een zelfstandige maar neemt T-interim je administratie en een aantal risico's op zich en in ruil daarvoor houden ze een deel van je loon af. Om te weten wat je zelf zou overhouden aan een uur werken bij ons, bel je hen best even zelf op. Onze contactpersoon heet Sarah Stuyven. Als je zegt dat het factuurbedrag aan Languages4Results 25 euro/uur zou zijn en als je uitlegt wat jouw persoonlijke situatie is, dan kan zij je vertellen wat daarvan overblijft. De uren die jij zelf of T-interim aan ons factureert, zijn de uren die je echt geeft. Je eigen lesvoorbereiding is daarbij inbegrepen.

 

Omdat de meeste van onze sollicitanten ongetrouwd en zonder kinderen ten laste zijn, kon Sarah ons daar wel al een idee van geven. Je houdt dan ongeveer 11 euro per uur over, dat is nettoloon + vakantiegeld. Voor alle details neem je best contact op met haar. Wie zelfstandige is, factureert ons natuurlijk gewoon die 25 euro.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

LABS bvba

Kipdorp 38

2000 Antwerpen

België

+32(0)494/48.17.17

BE0647.647.323

school@la-bs.be

www.la-bs.be

Facebook: labsantwerpen

Instagram: labsantwerpen